Tasty, Fiery, Feisty

Το να βρεθείς στη Γλυφάδα και να προσπεράσεις την ευκαιρία να επισκεφτείς το Asador, είναι σαν να χάνεις τη θάλασσα: απλά αδύνατο. Με το κρέας στον ρόλο που του πρέπει -αυτόν του πρωταγωνιστή- οι γλώσσες της φωτιάς προετοιμάζουν ό,τι καλύτερο για τον ουρανίσκο. Βάζοντας στην εξίσωση και τη δυνατή wine list, φτιάχνεις τον πιο καυτό συνδυασμό.

Defining Asador

Στο Asador, εν αρχή ην το ξύλο. Στη διακόσμηση, στην κουζίνα, στις φωτιές που επάνω τους δημιουργούμε. Ακόμα και στη φλόγα στο βλέμμα των ανθρώπων μας, από το σέρβις μέχρι την προετοιμασία των πιάτων.

Our Chef’s Motto

Κάθε εποχή είναι ιδανική για να επισκεφτείς το Asador. Και κάθε εποχή θα βυθιστείς στη μαγεία των υλικών της. Το μενού μας αλλάζει διαδοχικά, όπως ακριβώς συμβαίνει σε όσα μας προσφέρουν το περιβόλι, το μποστάνι, τον βοτανικό κήπο.

Salud!

Η cocktail και η wine list του Asador έχουν έναν άτυπο συναγωνισμό μεταξύ τους. Σέβονται όμως κάθε φορά την επιλογή σου. Αν δεν προτιμήσεις ένα signature cocktail, τότε σίγουρα θα σε κερδίσει μία από τις δεκάδες ετικέτες μας.

COCKTAIL LISTWINE LIST

Menu

Στο Asador, η ελληνική δημιουργική κουζίνα -χάρη σε κορυφαία υλικά μαγειρεμένα με παραδοσιακές τεχνικές- έχει τη θέση που της αξίζει: την κορυφαία! Φυσικά, από το μενού δεν θα μπορούσαν να λείπουν και εξαιρετικές κοπές, ψημένες στον φούρνο Josper για αξεπέραστη νοστιμιά!

READ MENUREAD DESSERT

Viva La Reservatión

Προφανώς και το να έρθεις για ν’ απολαύσεις τις γεύσεις στο Feedέλ δεν απαιτεί κράτηση. Για τη δική σου όμως ευκολία, κάναμε το να κλείσεις ένα τραπέζι εξαιρετικά απλό!

RESERVE TABLE

Gift card

Για τον φίλο που «δεν προλαβαίνει να βγει ούτε για ένα φαγητό». Για τη φίλη που δεν μας ξέρει -και μόλις μας γνωρίσει, δεν θα μας ξεχάσει. Το πιο γευστικό Asaδώρο που μπορείς να κάνεις!

GIFT CARD